Zelf papier ontwikkelen en papierscheppen

Zelf papier ontwikkelen en papierscheppen

Zelf je papier ontwikkelen en papierscheppen kan nu allemaal in de papiermakerij Doesburg. Als jezelf papier wilt ontwikkelen voor bijvoorbeeld een project of een productontwerp kun je dit doen onder begeleiding van een deskundige papierschepper op afspraak.

Heb je een paar velletjes papier nodig of vind je het leuk om eens te komen scheppen onder deskundige begeleiding is dit ook mogelijk. Je betaalt alleen hetgeen je meeneemt naar huis en geen huur of bruikleenkosten voor de ruimte.

Home voor route

Zelf papier ontwikkelen

Ben je bezig met een project of een product te ontwerpen en heb je daar speciaal papier voor nodig, dan ben je bij ons aan het goede adres. Onder deskundige begeleiding van een professionele papierschepper ga je op ambachtelijke wijze papier maken. Het voordeel hiervan is dat we het proces van papier maken helemaal naar onze hand kunnen zetten. Zo maak je middels experimenten je eigen persoonlijke papier.

Je eigen papier scheppen

Geen moeilijke constructies met huur of tijdsdruk gewoon lekker velletjes papier komen scheppen. De velletjes die je meeneemt betaal je gewoon tegen verkoopprijs. Zo kan je rustig papierscheppen met bloemen of planten, papier met zaadjes maken of gewoon een velletje papierscheppen. De deskundige papierschepper helpt je aan de juiste papierpulp en materialen en scheppen maar.

In de papiermakerij is plaats voor maximaal 4 personen

Voor het ontwikkelen van je eigen papier dien je van tevoren wel even contact te hebben gehad met
Ewald Weijers zodat hij enige voorbereiding kan treffen als dat nodig mocht zijn. Stuur gewoon een e-mail naar info@papiermakerij-doesburg.nl of secretariaat@c-paper.nl. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag kunnen er maximaal 3 deelnemers komen op de donderdag zijn dit er maximaal 2.

Als er een activiteit is de papiermakerij

In onze activiteiten kalender zijn de activiteiten te vinden die er in de papiermakerij Doesburg zijn die dag. Als er alleen staat dat de papiermakerij geopend is dan kunnen bovengenoemde aantallen personen komen. Zodra er een cursus, workshop of masterclass gepland staat dan kun je niet eigen papier ontwikkelen of eigen papier scheppen. Kijk dus voor je komt eerst in de activiteiten kalender, stuur een e-mail naar info@papiermakerij-doesburg.nl of secretariaat@c-paper.nl of telefonisch via +31 (0)6 14004762.