Workshop papierscheppen

Workshop papierscheppen

Yvonne Huiskamp verzorgt een workshop papierscheppen bij c-paper (werkplaats papiermakerij Doesburg). Omdat zij al enkele jaren ervaring heeft in het geven van workshops, bent u degene die bepaalt met wanneer, met wie u komt en wat u wil doen of leren in samenspraak met Yvonne.

Een workshop papierscheppen kan voor een dagdeel van 2,5 uur of een hele dag van 6 uur. Voor een hele dag is het aan te raden een combinatie te doen van bijvoorbeeld papierscheppen in de ochtend en

Home voor route

Dagdeel (2,5 uur)

Nadat je met Yvonne hebt afgestemd wat je wilt maken, heeft zij de voorbereidingen getroffen zodat je meteen aan de slag kunt. Je mag ook eigen materiaal meenemen. De hieronder genoemde prijzen zijn incl. 21% btw, materiaal en koffie/thee met wat lekkers.

Hele dag (6 uur)

Nadat je met Yvonne hebt afgestemd wat je wil maken, heeft zij de voorbereidingen getroffen zodat je meteen aan de slag kunt. Je mag ook eigen materiaal meenemen. De hieronder genoemde prijzen zijn incl. 21% btw, materiaal en koffie/thee met wat lekkers.

’t Spuythuys

De workshop wordt georganiseerd door Karin Bosch van Bosch atelier en gegeven in ’t Spuythuys te Borculo. De workshop papierscheppen wordt gegeven door Ewald Weijers op locatie. Inschrijven is mogelijk via Karin Bosch.

Vul hier uw naam in.
Vul hier uw e-mailadres in zodat we uw inschrijving kunnen beantwoorden.
Vul hier in wat je tijdens de workshop papierscheppen wil doen of leren.
Geef hier het aantal personen aan die met u mee komen. Een kind t/m 13 geldt ook als persoon.
Geef hier op of u een dagdeel van 2,5 uur of een hele dag van 6 uur de workshop wil volgen.
Hier kunt u extra dingen aangeven die u belangrijk vindt. Het is niet verplicht.