C-paper handgeschept papier

C-paper handgeschept papier te koop

Het team van c-paper maakt bijna dagelijks handgeschept papier van plantaardige vezels. Dit handgeschepte papier is nu nog alleen te koop in de papiermakerij Doesburg (ooipoortstraat 21, 6981 DS, Doesburg). We willen in 2024 de prijzen niet verhogen en daarom verhogen we het aantal velletje dat je af kan nemen. Vanaf 10 velletjes is het nog de oude prijs van 2023.

Het c-paper handgeschepte papier is af te halen in de papiermakerij Doesburg en wordt niet opgestuurd in verband met de hoge verzend- en verpakkingsmateriaal.

Afwijkende formaten

Er zijn ook nog afwijkende formaten c-paper handgeschept papier zoals 10x10cm of 15x15cm. Hiervan verschillende prijzen per formaat.

Handgeschepte kaarten en enveloppen te koop

Het team van c-paper maakt bijna dagelijks handgeschept papier van plantaardige vezels. Dit handgeschepte papier is nu nog alleen te koop in de papiermakerij Doesburg (ooipoortstraat 21, 6981 DS, Doesburg). We willen in 2024 de prijzen niet verhogen en daarom hebben de kaarten en enveloppen van elkaar gehaald en kunnen ze los gekocht worden. De standaard enveloppen zijn wel vervangen door zelf gemaakte enveloppen.

Het c-paper handgeschepte papier is af te halen in de papiermakerij Doesburg en wordt niet opgestuurd in verband met de hoge verzend- en verpakkingsmateriaal.

Prijs voor een setje

Een setje van 1 kaart en 1 envelop (welk formaat maakt niet uit) kost:
€ 3,50 per setje

Rollen handgeschept papier Olino paperworks

Omdat er ook vraag naar grotere vellen handgeschept papier dan A4 formaat, is er ook handgeschept papier van Olino paperworks (fairtrade organisatie Eindhoven) te koop. Uit de mand die voor bij de ingang van papiermakerij Doesburg neem je papier mee voor € 2,00 per rol en 3 rollen voor € 5,00 incl. 21% btw.

Verschillende formaten handgeschepte labels

Er zijn ook 5 verschillende formaten (8x4cm, 9x6cm en 13x7cm met metaal ringetje en rechthoekige labels van 8x5cm en 12x7cm zonder metaal ringetje) handgeschepte labels. Deze kunnen in papiermakerij Doesburg besteld en afgehaald worden. Er kunnen ook andere formaten bestelt worden in opdracht.